Katsastuspäivät ovat 8.5., 16.5. ja 3.6. alkaen klo 18. Ilmoittaudu katsastukseen ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella: https://forms.gle/8mNnVBN2VGCWgkcM7 Tämän lisäksi kerhomajan pöydälle tulee paperinen ilmoittautumislista. Tietoa katsastusvaatimuksista löydät täältä: https://spv.fi/?s=katsastus Nyt on myös hyvä aika sopia runkokatsastuksesta (runkokatsastusväli on viisi vuotta)! Lähetä viesti katsastus@vavk.fi tai ole yhteydessä katsastuspäällikkö Pauli Puroon, p. 045 123 2749.

Lue lisää

Pukkitalkoot järjestetään torstaina 23.5. klo 18 eteenpäin. Jos olet telakoinut Koivusaaressa, talkoisiin osallistuminen on pakollista. Jos on itse estynyt, paikalle voi lähettää edustajan. Telakkamestarina toimii Janne Ape.

Lue lisää

Vedet on kytketty laiturille ja telakalle. Loppuviikoksi on ennustettu yöpakkasia, joten vedentuloon voi tulla katkos. Seuraamme tilannetta ja toimimme sen mukaisesti.

Lue lisää

Perinteiset venekerhon majatalkoot järjestetään tänä vuonna tiistaina 7.5.2024 kello 18.00 alkaen. Tuo sammuttimesi 7.5. mennessä kerhomajalle. Alla olevasta linkistä löydät lisää ohjeita. https://esconet.fi/shop/sah-vaskilahden-venekerho-sammuttimen-tarkastus-vaskilahden-venekerho-2024-682#attr=39408 Sammuttimet on noudettavissa kerhomajalta 8.5. iltapäivästä. Entä milloin olet viimeeksi tarkastanut paukkuliivit? ESCO suoritttaa paukkuliivien tarkistukset myymälässään: https://esconet.fi/shop/pah-ilmataytteisten-pelastusliivien-paukkuliivien-tarkastus-26198#attr=45871

Lue lisää

 Venekerhon yhteiset vesillelaskupäivät ovat pe 26.4. klo 14 alkaen ja pe 10.5. klo 14 alkaen. 26.4. paikalla on vain yksi auto. Maksu suoraan Karttuselle vesillelaskun yhteydessä käteisellä tai kortilla. Ilmoittaudu laskuun sähköpostitse telakka@vavk.fi. Ilmoita samassa viestissä nostetaanko masto. Laskujärjestystä ei sovita etukäteen, joten olethan paikalla hyvissä ajoin.

Lue lisää

Juuri saamani (ja vahvistetun) tiedon mukaan telakointi Koivusaaressa on mahdollista myös seuraavana telakointikautena 2024 – 2025.

Lue lisää

Vaskilahden Venekerhon vuosikokous pidetään kerhomajalla 27.3. klo 18. Lämpimästi tervetuloa! Kokouskutsu lähetetty sähköpostitse.

Lue lisää

Lämpimästi tervetuloa kauden päättävään glögijuhlaan kerhomajalle perjantaina 8.12. klo 18! Kerho tarjoaa aluksi glögiä ja pientä purtavaa. Ilta jatkuu omin eväin. Tilaisuus on vapaamuotoinen ja rento.

Lue lisää

Lyhyt kertaus mastotelineen käytöstä: – isot ja painavat mastot tulevat telineen alaosaan. Pyritään muutenkin ottamaan huomioon toiset mastotelineen käyttäjät. Tilaa telineessä on niukasti suhteessa käyttötarpeeseen. – saalingit on ehdottomasti irrotettava! – puomit säilytetään veneen kannella tai vieressä, ei mastotelineessä – oma masto merkitään (oma nimi ja veneen nimi) haluamallaan tavalla, esim. teippi – myöhemmin syksyllä […]

Lue lisää

Venekerhon Rapupurjehdus järjestetään 9.-10.9. ja se suuntautuu Lähteelään (lahteela.fi). Naisten sauna on klo 15 – 16 ja miesten 16 – 17. Saunavaraus on tehty sähkösaunaan. Myöhemmin illalla syömme rapuja, tilanteen ja sään mukaan, joko veneessä/ veneissä tai grillikatoksella. Rapupurjehdukselle ei ole ilmoittautumista, mutta kommodori ottaa mieluusti vastaan tietoa osallistujista osoitteeseen info@vavk.fi. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää