Lämpimästi tervetuloa perinteiseen Glögijuhlaan kerhomajalle perjantaina 16.12. klo 18. Tarjolla aluksi glögiä ja pientä purtavaa. Ilta jatkuu omin eväin rennossa tunnelmassa niin kauan kuin juttua riittää. Viimeinen sulkee majan oven.

Lue lisää

Laituri- ja telakka-alueen vedet katkaistaan torstaina 3.11.

Lue lisää

Sekä laituri- että telakka-alueella on ollut varkaita liikkeellä. Erityisesti polttoaine on ollut suosittu anastamisen kohde. Huolehdithan veneesi ja irtaimistosi lukitsemisesta. Irtaimen tavaran varastoiminen jossain muualla, mahdollisuuksien mukaan, voi myös olla viisasta. KoPulla ja VaVK:lla pyörii vielä yövartiointi, joten silmäparejakin on tarkkailemassa tilannetta. Epäilyttävää toimintaa havaittaessa on otettava yhteys poliisiin. Älä lähde yksin ratkaisemaan tilannetta! Mitä […]

Lue lisää

Huoltotöiden vuoksi laiturin vedet on katkaistu 6.9.

Lue lisää

Vaskilahden Venekerhon Rapupurjehdus järjestetään Lähteelään 10.-11.9. Paikalle voi tulla sekä purjein että moottorilla. Venekerho tarjoaa saunan: naisten sauna 17-18, miesten sauna 18-19. Saunomisen lisäksi ohjelmassa seurustelua veneissä, laiturilla tai grillikatoksessa tilanteen ja sään mukaan. Omat ravut ja juomat. Ilmoitathan tulostasi 5.9. mennessä info@vavk.fi. Lämpimästi tervetuloa!

Lue lisää

Pukkitalkoot on maanantaina 19.9. klo 17 eteenpäin . Koivusaaressa telakoivien tai heidän edustajiensa edellytetään osallistumaan pukkitalkoisiin. Yhteisnostot ovat torstaina 22.9. alkaen klo 14 ja perjantaina 21.10. alkaen klo 14. Ilmoita osallistumisestasi yhteisnostoon sähköpostitse telakka@vavk.fi.

Lue lisää

Kuten useat ovat huomanneet, laiturin kulkusilta on luiskahtanut pois paikoiltaan. 3.5. kaupungin tiimi on käynyt tarkastamassa tilanteen. 4.5. on asennettu tilapäinen luiska. 9.5. alkavalla viikolla kaupunki tuo paikalle huoltolautan ja pyrkii tekemään varsinaisen korjauksen. Laiturille tulee edelleen sähkö ja vesi.

Lue lisää

Telakka-alueen ja laiturin vesi on kytketty päälle. Vettä tulee ja sitä saa käyttää.

Lue lisää

Laiturissa on kaksi vapaata paikkaa. Paikat soveltuvat pienille moottoriveneille (max. leveys 2,1m). Kyseisissä paikoissa aisaväli on 2,5 m. Tiedustelut satama@vavk.fi.

Lue lisää

Kerho järjestää veneiden kaasujärjestelmän testauksen tiistaina 24.5. alkaen klo 16. Jos veneitä ilmoittautuu yli 12, toinen tarkastuspäivä on 31.5. Koeponnistuksen suorittaa Wihltom Oy. Tarkastukseen varataan 30-45 min/vene. Yleensä tehdään vain pelkkä koeponnistus. Jos vuotoja ilmenee, korjausajankohta sovitaan myöhemmin vaikkakin pienkorjauksia pystytään usein tekemään saman tien. Ilmoita etukäteen, jos tiedät putkiston vuodosta! Mikäli laitteet halutaan koekäyttää samalla, […]

Lue lisää