Kuten useat ovat huomanneet, laiturin kulkusilta on luiskahtanut pois paikoiltaan. 3.5. kaupungin tiimi on käynyt tarkastamassa tilanteen. 4.5. on asennettu tilapäinen luiska. 9.5. alkavalla viikolla kaupunki tuo paikalle huoltolautan ja pyrkii tekemään varsinaisen korjauksen. Laiturille tulee edelleen sähkö ja vesi.

Lue lisää

Telakka-alueen ja laiturin vesi on kytketty päälle. Vettä tulee ja sitä saa käyttää.

Lue lisää

Laiturissa on kaksi vapaata paikkaa. Paikat soveltuvat pienille moottoriveneille (max. leveys 2,1m). Kyseisissä paikoissa aisaväli on 2,5 m. Tiedustelut satama@vavk.fi.

Lue lisää

Kerho järjestää veneiden kaasujärjestelmän testauksen tiistaina 24.5. alkaen klo 16. Jos veneitä ilmoittautuu yli 12, toinen tarkastuspäivä on 31.5. Koeponnistuksen suorittaa Wihltom Oy. Tarkastukseen varataan 30-45 min/vene. Yleensä tehdään vain pelkkä koeponnistus. Jos vuotoja ilmenee, korjausajankohta sovitaan myöhemmin vaikkakin pienkorjauksia pystytään usein tekemään saman tien. Ilmoita etukäteen, jos tiedät putkiston vuodosta! Mikäli laitteet halutaan koekäyttää samalla, […]

Lue lisää

Telakkatalkoot pidetään tiistaina 31.5. alkaen klo 18. Kaikki Koivusaaressa telakoineet osallistuvat talkoisiin tai hoitavat paikalle edustajansa. Talkoista vastaa telakkaryhmä: David Pemberton, Johannes Koskela, Ari Koponen.

Lue lisää

Venekerhon katsastuspäivät ovat 17.5., 24.5. ja 7.6. alkaen klo 17.30. Katsastukseen ilmoittaudutaan ensisijaisesti  tästä linkistä . Lisäksi kerhomajalle tulee lista, mihin katsastettavan veneen voi ilmoittaa. Katsastuspäällikkö Roosa Marttiini vastaa kysymyksiin ja tiedusteluihin. 

Lue lisää

Sammutintarkastus järjestetään seuraavasti. Maksa sammuttimesi huolto etukäteen käyttäen oheista linkkiä: https://www.heater.fi/fi/sammuttimen-tarkastus-laurinlahti-2022.html (linkissä hämäävästi Laurinlahti mutta on räätälöity Vaskilahden Venekerholle!) Tuo sammutin kerhomajalle 5.5. mennessä ja merkitse oma/omat sammuttimesi (maalarinteippi ja tussi löytyy majan pöydältä, teippiin nimi ja tilausnumero, teippi kiinni sammuttimeen). Huolletut sammuttimet noudettavissa majalta 6.5. illalla.

Lue lisää

Majatalkoot pidetään torstaina 5.5. alkaen klo 18. Tehtävänä on kerhomajan ympäristön siistiminen, ikkunaluukkujen irrottaminen sekä kuivakäymälän tyhjentäminen. Tervetuloa!

Lue lisää

Veneiden yhteislaskupäivät ovat perjantaina 29.4. klo 13 ja perjantaina 13.5 klo 14. ENSIMMÄISEN LASKUPÄIVÄN AJANKOHTAA ON SIIRRETTY jäisten olosuhteiden – niin maalla kuin merellä – vuoksi. Palvelu on tilattu Kuljetusliike Karttuselta. Vesillelaskupäivään ilmoittaudutaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen telakka@vavk.fi. Maksu suoritetaan Karttuselle. Telakkaryhmän yhteyshenkilö David Pemberton vastaa asiaa koskeviin kysymyksiin ja tiedusteluihin.

Lue lisää

Vuosikokous pidettiin kerhomajalla torstaina 24.3.. Kommodorina jatkaa Petra Päivärinne ja varakommodorina Juha Leino. Mikko Hartman (sihteeri) ja Mikael Kühn (it-asiat) jatkavat kauttaan. Joonas Kärkkäinen (satamakapteeni), Juha Myöhänen (kerhomestari) ja Timo Myyrinmaa (talous) valittiin uudelleen jatkamaan hallitustyötä. Harry Ollikainen jätti paikkansa ja hänen tilalle valittiin katsastuspäälliköksi Roosa Marttiini. Kari Myyrinmaa jatkaa varajäsenenä. Toiseksi varajäseneksi valittiin David […]

Lue lisää