Lämpimästi tervetuloa kauden päättävään glögijuhlaan kerhomajalle perjantaina 8.12. klo 18! Kerho tarjoaa aluksi glögiä ja pientä purtavaa. Ilta jatkuu omin eväin. Tilaisuus on vapaamuotoinen ja rento.

Lue lisää

Lyhyt kertaus mastotelineen käytöstä: – isot ja painavat mastot tulevat telineen alaosaan. Pyritään muutenkin ottamaan huomioon toiset mastotelineen käyttäjät. Tilaa telineessä on niukasti suhteessa käyttötarpeeseen. – saalingit on ehdottomasti irrotettava! – puomit säilytetään veneen kannella tai vieressä, ei mastotelineessä – oma masto merkitään (oma nimi ja veneen nimi) haluamallaan tavalla, esim. teippi – myöhemmin syksyllä […]

Lue lisää

Venekerhon Rapupurjehdus järjestetään 9.-10.9. ja se suuntautuu Lähteelään (lahteela.fi). Naisten sauna on klo 15 – 16 ja miesten 16 – 17. Saunavaraus on tehty sähkösaunaan. Myöhemmin illalla syömme rapuja, tilanteen ja sään mukaan, joko veneessä/ veneissä tai grillikatoksella. Rapupurjehdukselle ei ole ilmoittautumista, mutta kommodori ottaa mieluusti vastaan tietoa osallistujista osoitteeseen info@vavk.fi. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää

Veneiden yhteisnostot ovat pe 22.9. ja pe 20.10., molemmat klo alkaen klo 14. Pukkitalkoot ovat maanantaina 18.9. klo 17 alkaen. Ilmoittaudu yhteisnostoon viimeistään viikkoa ennen nostopäivää sähköpostitse telakka@vavk.fi. Kerro veneen nimi ja nostoon osallistuvan henkilön nimi sekä puhelinnumero. Ilmoita myös, lasketaanko masto samalla. Yhteisnostoja ei aikatauluteta, vaan nostolaiturille voi siirtyä kun vene on valmis nostoon […]

Lue lisää

Majatalkoot pidetään Keskiviikkona 3.5. alkaen klo 18. Tehtävänä on kerhomajan ympäristönsiistiminen, majan siivous sekä kuivakäymälän tyhjentäminen. Pukkitalkoot pidetään keskiviikkona 24.5. alkaen klo 18. Kaikki Koivusaaressa telakoineet.Johannes Koskela vastaa pukkitalkoisiin liittyvissä kysymyksissä. Tervetuloa!

Lue lisää

Venekerhon katsastukset ovat 17.5., 25.5. ja 7.6. alkaen kello 17.30. Ilmoittautuminen katsastukseen ensisijaisesti tästä linkistä: https://forms.gle/jNaDPcg2cnvaqeMv8 Kerhomajalle tulevat myöhemmin paperilistat, minkä kautta voi myös ilmoittautua.

Lue lisää

Sammutintarkastus järjestetään seuraavasti. Maksa sammuttimesi huolto etukäteen käyttäen oheista linkkiä: https://www.esconet.fi/shop/sah-vaskilahden-venekerho-sammuttimen-tarkastus-vaskilahden-venekerho-2023-682?search=sah&order=name+asc#attr=39408 Tuo sammutin kerhomajalle 3.5. klo 21 mennessä ja merkitse oma/omat sammuttimesi (maalarinteippi ja tussi löytyy majan pöydältä, teippiin nimi ja tilausnumero, teippi kiinni sammuttimeen). Huolletut sammuttimet noudettavissa majalta 4.5. illalla.

Lue lisää

Perjantaina 28.4. alkaen klo 14 Perjantaina 12.5. alkaen klo 14

Lue lisää

Lämpimästi tervetuloa perinteiseen Glögijuhlaan kerhomajalle perjantaina 16.12. klo 18. Tarjolla aluksi glögiä ja pientä purtavaa. Ilta jatkuu omin eväin rennossa tunnelmassa niin kauan kuin juttua riittää. Viimeinen sulkee majan oven.

Lue lisää

Laituri- ja telakka-alueen vedet katkaistaan torstaina 3.11.

Lue lisää