10.5.2021

Katsastus 2021

Tänä poikkeuksellisena aikana katsastukset tullaan suorittamaan niin, että omistaja ja katsastaja eivät ole veneen sisätiloissa tai muutenkaan veneessä samaan aikaan, eli omistaja odottaa laiturilla tai etäämmällä katsastuksen ajan. Keskeiset katsastusvarusteet, eli sammuttimet, hätämerkinantovälineet ja kelluntavarusteet tulee jättää veneessä esiin tarkastusta varten.

Katsastustilaisuutta varten tulee myös jättää veneen kulkuvalot päälle, jotta niiden toimivuus voidaan varmistaa.

Katsastukseen liittyvät materiaalit, eli katsastuspöytäkirja (keltaiset paperit) ja venetodistus tulee jättää näkyvälle paikalle veneessä, jotta katsastaja voi tehdä tarvittavat merkinnät niihin.

Katsastuksiin liittyviä kohtaamisia pyritään välttämään mahdollisimman paljon, eli kerhon jäsenet eivät saa tulla kerhomajan sisätiloihin katsastuspäivinä, sillä kyseinen tila on rauhoitettu katsastajien käyttöön.

Niin katsastajien kuin veneen omistajien tulee käyttää kasvomaskeja katsastustilaisuuden aikana ja katsastajat myös käyttävät veneessä ollessaan kertakäyttökäsineitä, jotka vaihdetaan aina siirryttäessä veneestä toiseen.

Katsastukseen ilmoittaudutaan ensisijaisesti sähköisesti. Ilmoittautumislinkki: https://forms.gle/CPRRtLxMWEz6N7QQ7

Lisäksi kerhomajan kuistille tuodaan paperinen ilmoittautumislomake katsastuspäivänä. Voit ilmoittautua katsastukseen myös näin, jos sähköinen ilmoittautuminen ei ole mahdollista.